Τα φαρδιά τζιν είναι παντού: Η νέα τάση και πώς να τη φορέσετε

Παρότι πέρασε καιρός από τότε που το TikTok χαρακτήρισε την αγαπημένη τάση των millennials στο τζιν “uncool”, τα slouchy style denims συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα, με cargo τζινς, balloon pants παντελόνια και άλλα σχέδια σε φαρδιά γραμμή, να εμφανίζονται στις πασαρέλες του φθινοπώρου αλλά και φορεμένα από τις influencers που εμφανίζονται στις εβδομάδες μόδας.
Εάν η λέξη “wide leg” εξακολουθεί να θυμίζει τα άμορφα στυλ της δεκαετίας του ’90 ή τα παντελόνια “καμπάνα” της δεκαετίας του ’60, να ξέρετε ότι οι πιο δημοφιλείς επιλογές αυτη τη στιγμή, συνδυάζουν την άνεση της oversized σιλουέτας με τις προχωρημένες σχεδιαστικά γραμμές. Δες εδώ πως να φορέσεις τη συγκεκριμένη τάση, μέσα από από τα street style look της εβδομάδας μόδας.

Double denim

Συνδύασε το φαρδύ τζιν παντελόνι σου με τζιν μπουφάν κουμπωμένο και φορεμένο σαν τοπ ή άφησέ το ανοικτό φορώντας από μέσα t-shirt, tank top ή ένα cut-out κορμάκι.

Με γιλέκο

Συνδύασε το wide leg jean σου με tailored κομάτια, όπως ένα κοντό γιλέκο σε ροζ απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look οσυ με έαν ζευγάρι classic sneakers όπως αυτά τα γαλάζια indoor gazelle της Adidas Originals

 

LOEWE
Anagram high-rise wide-leg jeans

These jeans from Loewe are emblazoned with the brand’s Anagram motif on the knees. They are made from denim in a mid-blue wash and have a high-rise, wide-leg silhouette.

 

Με oversized blazer

Συνδύασε ένα γκρι wide leg τζιν με oversized blazer σε λαδί χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα αξεσουάρ.

Με girly top

Συνδύασε το φαρδύ τζιν παντελόνι σου με ένα κοριτσίστικο top όπως αυτό το ροζ πλεκτό μπλουζάκι.